Recept

Conchiglie s pečenou zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (18%)
ID receptu: 32381
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 stroužek Česnek
2 ks Cuketa
1 ks Lilek
75 ml Olej olivový extra panenský
1 polévková lžíce Oregano sušené
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Rajčata
1 špetka Sůl
400 g Těstoviny Conchiglie

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 476 kcal
Kilojoule 1 993kJ
18% Sacharidy 67 g
4% Tuky 3 g
3% Sodík 65 mg
21% Bílkoviny 12 g

Conchiglie s pečenou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Předehřejeme troubu na 190 stupňů Celsia. Papriky zbavíme zrníček, nakrájíme na centimetrové kostičky, taktéž nakrájíme lilek a cukety. Vše vložíme do síta a propláchneme studenou tekoucí vodou. Necháme okapat a přendáme do hlubšího plechu na pečení.

2

Přilijeme 45 ml olivového oleje, posypeme petrželí a oreganem. Osolíme, opepříme, vše promícháme. Pečeme v předehřáté troubě 30 minut, během pečení třikrát zamícháme.

3

K zelenině vmícháme malá rajčátka podélně rozpůlená a zbavená zrníček. Poté ještě vložíme česnek nakrájený na kousky a pečeme dalších 20 minut. Během pečení dvakrát promícháme. Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.

4

Uvařené těstoviny smícháme s upečenou zeleninou a zbývajícím olejem. Vše důkladně promícháme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept