Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 3239
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Citrony
0,5 kg Filé z aljašské tresky
1 špetka Nové koření mleté
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Sůl
0,5 ks Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 146 kcal
Kilojoule 610kJ
1% Sacharidy 3 g
7% Tuky 6 g
3% Sodík 59 mg
40% Bílkoviny 22 g

Pečené filé postup přípravy receptu:

1

Necháme rozmrazit filé, poté je omyjeme a osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou.

2

Nastrouháme zázvor a rozetřeme na filé, které posypeme mletým novým kořením.

3

Filé osmahneme na rozpáleném oleji.

4

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept