Jednoduchý recept

Těstoviny s rybím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 32486

Ingredience

50 ml Anýzovka
100 g Cibulka jarní
15 g Estragon
100 g Fenykl sladký - hlíza
40 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
400 g Pstruh
80 ml Smetana 16% (pochoutková)
25 g Sůl
400 g Těstoviny Conchiglie
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 500 kcal
Kilojoule 2 091kJ
17% Sacharidy 62 g
17% Tuky 13 g
124% Sodík 2 g
58% Bílkoviny 33 g

Těstoviny s rybím masem postup přípravy receptu:

1

Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny, ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily.

2

Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.

3

Jarní cibulku a fenykl pokrájíme na nudličky, estragon posekáme na jemno, filety ze pstruha pokrájíme na malé kousky.

4

V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme cibulku, fenykl, orestujeme, přisypeme kousky ryby, osmahneme, přilijeme anýzovku, smetanu, osolíme, opepříme, povaříme 5 minut, přimícháme estragon a odstavíme.

5

Těstoviny rozdělíme na talíře a přelijeme rybí smetanovou omáčkou.

Poznámka

Pstruha můžeme nahradit jinou rybou. Místo anýzovky lze použít citronovou šťávu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept