Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 32527

Ingredience

1 ks Citrony
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
2 kávová lžička Pepř citronový
2 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek
4 polévková lžíce Kečup ostrý
2 dl Olej olivový
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
250 g Pstruh
2 dl Víno madeira
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 677 kcal
Kilojoule 2 832kJ
6% Sacharidy 23 g
72% Tuky 54 g
27% Sodík 531 mg
27% Bílkoviny 15 g

Ryba na víně postup přípravy receptu:

1

Ryby očistíme a vykucháme. Do mouky dáme sůl, pepř, červenou papriku, rozmícháme a potřeme ryby. Připravené ryby naskládáme na rozpálený olej, do kterého těsně předtím dáme na kolečka nakrájený česnek, pokapeme worcestrem a kečupem. Ryby zprudka, ale opatrně z obou stran orestujeme. Nakonec zalijeme vínem a chvilku necháme na pánvičce restovat.

2

Na talíři dochutíme citrónovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept