Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 32536

Ingredience

1 ks Citrony
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
4 kávová lžička Paprika mletá sladká
4 kávová lžička Pepř černý celý
1 kg Pstruh
4 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek
250 g Anglická slanina
3 ks Cibule
3 kávová lžička Kmín celý
1 dl Olej slunečnicový
5 kávová lžička Omáčka pikantní worcesterová

Nutriční hodnoty jedné porce

52% Kalorie 1,018 kcal
Kilojoule 4 258kJ
9% Sacharidy 31 g
96% Tuky 72 g
78% Sodík 2 g
114% Bílkoviny 64 g

Pečená ryba na špeku postup přípravy receptu:

1

Ryby očistíme a vykucháme. Mouku rozmícháme s pepřem, solí, sladkou paprikou, utřeným česnekem, přidáme kmín a potřeme každou rybu zvlášť. Slaninu s cibuli nakrájíme na tenké plátky, kterými naplníme ryby.

2

Na rozpáleném oleji z obou stran prudce orestujeme. Při restování ryby opatrně zakapeme worcestrem.

3

Na talíři rybu dochutíme šťávou z citrónu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept