Jednoduchý recept

Vánoční kapr

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 135 minut
Doba přípravy: 120 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 32551

Ingredience

2 g Bobkový list
2 ks Citrony
1 l Mléko polotučné
100 ml Olej olivový
2 polévková lžíce Olej stolní
2 kávová lžička Pepř bílý
2 kávová lžička Sůl
1,5 kg Kapr obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 864 kcal
Kilojoule 3 613kJ
5% Sacharidy 18 g
72% Tuky 54 g
29% Sodík 573 mg
135% Bílkoviny 76 g

Vánoční kapr postup přípravy receptu:

1

Kapra očistíme, vykucháme a naporcujeme. Mléko nalijeme do větší mísy a postupně přidáváme bobkový list, sůl, pepř a šťávu z jednoho citrónu. Vezmeme naporcované ryby a namočíme je do laku, kde je necháme v chladu 2 hodiny odležet.

2

Ryby vyndáme z laku, osušíme a na rozpáleném oleji z obou stran opečeme.

3

Na talíři pokapeme olivovým olejem a šťávou z citrónu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept