Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 32573
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

200 g Brambory vařené
1 ks Cibule
200 g Cibulka jarní
600 g Filé z aljašské tresky
50 ml Mléko polotučné
6 g Pepř černý mletý
1 ks Rohlíky bílé
9 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
3 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 717 kcal
Kilojoule 2 999kJ
22% Sacharidy 81 g
31% Tuky 23 g
227% Sodík 5 g
89% Bílkoviny 50 g

Roláda z tresky postup přípravy receptu:

1

Do mísy vložíme nadrobno nakrájené filé z tresky a cibuli. Přidáme rozmačkané brambory, housku namočenou v mléce, vejce, sůl, pepř, promícháme a necháme chvíli uležet. Mezitím si rozložíme utěrku, navlhčíme ji a pomažeme olejem. Hmotu z mísy rozložíme na utěrku a svineme do pevného balíčku. Zavážeme na obou koncích a vložíme do vroucího vývaru a zvolna vaříme asi 1 hodinu. Necháme ve vývaru vychladnout, potom vybalíme z utěrky a nakrájíme na 2 cm plátky a naskládáme na servírovací tác. Ozdobíme kolečky jarní cibulky.

Poznámka

Podáváme s různými druhy majonézových omáček.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept