Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 32575
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

3 stroužek Česnek
0,5 kg Houby čerstvé
0,5 l Mléko polotučné
1 kávová lžička Pepř černý mletý
10 ks Rohlíky bílé
2 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
2 kávová lžička Majoránka
0,3 kg Moravské uzené maso

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 457 kcal
Kilojoule 1 910kJ
14% Sacharidy 50 g
20% Tuky 15 g
16% Sodík 314 mg
49% Bílkoviny 28 g

Houbová roláda postup přípravy receptu:

1

Rohlíky, které jsme předem namočili do mléka vyjmeme a vložíme je do mísy, kam přidáme na malé kostky nakrájené uzené, omyté houby, utřený česnek, sůl, pepř, celá vajíčka a nakonec majoránku. Dobře rukama promícháme.

2

Vytvarujeme šišku, kterou dáme do mikrotenového sáčku. Sáček srolujeme, převážeme niti, vložíme do vařící vody a vaříme 30 minut.

3

Po uvaření roládu vyjmeme z vody a ze sáčku a dáme vychladnout. Zastudena krájíme na plátky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept