Recept

Bramborovo-rybí salát s jablky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 32582
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

500 g Brambory
200 g Jablka
120 g Okurky nakládané
6 g Pepř černý mletý
50 g Salát hlávkový
10 g Sůl
200 g Treska aljašská
1 ks Vejce slepičí
1 l Vývar zeleninový
6 g Hořčice plnotučná
100 ml Majonéza
20 ml Ocet kvasný lihový

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 206 kcal
Kilojoule 862kJ
6% Sacharidy 23 g
12% Tuky 9 g
64% Sodík 1 g
18% Bílkoviny 10 g

Bramborovo-rybí salát s jablky postup přípravy receptu:

1

Uvaříme brambory ve slupce, ještě teplé oloupeme a necháme vychladnout. Mezitím v zeleninovém vývaru uvaříme rybí maso asi 10 minut, hotové vyjmeme a teplé natrháme na malé kousky, dáme do mísy. Vejce uvaříme natvrdo, ihned zchladíme studenou vodou a oloupeme.

2

Brambory i vejce nakrájíme na malé kostičky a přidáme k masu, stejně tak i nakládané okurky a jablka, vše důkladně promícháme. Osolíme, opepříme, ochutíme hořčicí, octem a na závěr vmícháme majonézu. Ozdobíme listem salátu a dáme do lednice vychladit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept