Recept

Chřest v majonéze s hlávkovým salátem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 32583
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

800 g Chřest bílý
20 g Cukr krupice
200 ml Omáčka tatarská
100 g Salát ledový
8 g Sůl
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 302 kcal
Kilojoule 1 264kJ
4% Sacharidy 14 g
35% Tuky 26 g
40% Sodík 801 mg
10% Bílkoviny 6 g

Chřest v majonéze s hlávkovým salátem postup přípravy receptu:

1

Svaříme vodu s cukrem, vložíme do ní svazek chřestu a na mírném ohni povaříme asi 15 minut. Potom scedíme a necháme vychladnout. Listy ledového salátu natrháme a rozložíme na plochou mísu, na ně poskládáme chřest, ze kterého odřízneme tvrdé spodní části. Osolíme a přelijeme tatarskou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept