Recept

Majonézové kopečky s rybou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 32585

Ingredience

1 špetka Bobkový list
200 g Majonéza
10 ml Ocet vinný
4 g Pepř černý mletý
50 g Petržel kudrnka
100 g Salát hlávkový
7 g Sůl
500 g Treska aljašská
20 ml Olej olivový extra panenský

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 299 kcal
Kilojoule 1 253kJ
2% Sacharidy 9 g
19% Tuky 14 g
57% Sodík 1 g
42% Bílkoviny 23 g

Majonézové kopečky s rybou postup přípravy receptu:

1

Vařenou tresku nakrájíme na malé kousky, přidáme sůl, pepř, bobkový list a trochu octa, většinu majonézy a všechno promícháme. Listy hlávkového salátu natrháme na menší kusy a rozložíme na polovinu talíře. Z rybí směsi vytvoříme vhodnou naběračkou přiměřené kopečky, které částečně poklademe přes salát. Zbytek majonézy lehce zředíme trochou oleje a lžící kápneme na vrchol kopečku tak, aby stekla po straně. Ozdobíme snítkou petržele.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept