Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 32626
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

3 stroužek Česnek
2 ks Chilli paprička
60 g Cibule
10 g Kopr čerstvý
650 g Mořské plody mix
150 g Mušle slávky
1 kávová lžička Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
800 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
5 g Sůl
350 g Těstoviny Conchiglie
125 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 482 kcal
Kilojoule 2 015kJ
19% Sacharidy 69 g
8% Tuky 6 g
51% Sodík 1 g
69% Bílkoviny 39 g

Conchiglie s plody moře postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme cibuli, česnek a nasekáme chilli papričky, smažíme

2

1-2 minuty na oleji. Vmícháme rajčata, protlak, pepř a vývar. Přivedeme k varu a omáčku zvolna vaříme 8-10 minut. Odstavíme ji, necháme mírně vychladnout a rozmixujeme.

3

Omáčku přelijeme do hrnce, přidáme do ní směs plodů moře a asi 4 minuty vaříme. Potom vložíme očištěné slávky a bylinky a zvolna vaříme 1-2 minuty, až se slávky otevřou. Ty, které se neotevřely, nepoužijeme.

4

Uvaříme ve slané vodě těstoviny "al dente", scedíme je a necháme okapat. Těstoviny upravíme na talíře a přelijeme omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept