Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 32627
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

30 g Bazalka
2 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
10 g Cukr třtinový
2 polévková lžíce Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
500 g Rajčata
5 g Sůl
500 g Tagliatelle
450 g Tuňák ve vlastní šťávě

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 425 kcal
Kilojoule 1 780kJ
18% Sacharidy 66 g
6% Tuky 5 g
16% Sodík 329 mg
55% Bílkoviny 31 g

Tagliatelle s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Připravíme těstoviny podle návodu na obalu "al dente", scedíme a vrátíme do hrnce.

2

Mezitím smažíme na malém ohni na olivovém oleji asi 1 minutu drcený česnek a nasekanou chilli papričku. Přidáme nakrájená rajčata i se šťávou a cukr, zamícháme a omáčku zvolna asi 5 minut prohříváme.

3

Přidáme tuňáka a bazalku, osolíme a opepříme. Před podáváním omáčku zamícháme do těstovin.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept