Recept

Salát s čekankou, rozinkami a fazolkami

  • Švédsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 3264
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

4 ks Čekanka
300 g Fazolové lusky zelené
1 kávová lžička Hořčice
150 g Hrozinky
2 kávová lžička Ocet vinný
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 192 kcal
Kilojoule 801kJ
10% Sacharidy 38 g
7% Tuky 5 g
3% Sodík 68 mg
6% Bílkoviny 3 g

Salát s čekankou, rozinkami a fazolkami postup přípravy receptu:

1

Rozinky spaříme horkou vodou a necháme chvíli stát. Zelené fazolky vaříme ve vroucí vodě 5 minut, scedíme, zchladíme. Čekanku rozkrojíme podélně a rozebereme na listy. Promícháme se slitými rozinkami a fazolkami.

2

Smícháme ocet, olej, hrubozrnnou hořčici, sůl a pepř, zakapeme salát a důkladně promícháme.

3

Ozdobíme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept