Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 32661

Ingredience

2 ks Cibule
5 ks Houby čerstvé
1 kg Kosti hovězí morkové
2 kávová lžička Majoránka
2 dl Mléko polotučné
50 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rohlíky bílé
2 polévková lžíce Strouhanka
100 g Sádlo vepřové škvařené
2 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

68% Kalorie 1,350 kcal
Kilojoule 5 650kJ
5% Sacharidy 18 g
185% Tuky 139 g
11% Sodík 213 mg
9% Bílkoviny 5 g

Hovězí vývar z kosti postup přípravy receptu:

1

Hovězí kosti vaříme nejméně 2 hodiny. Do vařícího vývaru dáme sladkou papriku. Nakrájené houby osmahneme na sádle, necháme vychladnout, umeleme na strojku na maso. Nakrájenou cibuli osmažíme na másle. Do misky dáme syrové vejce, česnek, majoránku, dobře zamícháme. Přidáme v mléku namočené rohlíky, houby, nasekanou petrželku, osolíme, opepříme, na zahuštění použijeme strouhanku. Všechno důkladně promícháme.

2

Lžičkou děláme malé nočky, které dávame do vařícího vývaru a povaříme ještě 10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept