Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 32663
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

50 g Bazalka
2 stroužek Česnek
500 g Lilek
60 g Máslo čerstvé
250 ml Olej olivový
5 g Sůl
75 g Sýr Parmezán
500 g Tagliatelle

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 812 kcal
Kilojoule 3 397kJ
18% Sacharidy 66 g
75% Tuky 56 g
26% Sodík 526 mg
30% Bílkoviny 17 g

Tagliatelle s lilkem postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme olej a v pánvi postupně osmažíme dokřupava lístky bazalky. Naběračkou s otvory bazalku vyjmeme, zbavíme ji přebytečného tuku na papírovém ubrousku.

2

Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce.

3

V hluboké pánvi rozpustíme máslo a na něm osmažíme drcený česnek. Přidáme na malé kostičky nakrájený lilek, za občasného zamíchání 3 minuty opékáme, až změkne. Na lilek vložíme horké těstoviny, posypeme parmezánem a zamícháme. Jednotlivé porce ozdobíme křupavými smaženými lístky bazalky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept