Recept

Pečené špízy z jehněčího masa s ananasem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 32669
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

250 g Ananas
20 g Chilli koření mleté
400 g Cibule
750 g Jehněčí maso
10 ml Olej stolní
200 g Paprika zelená
10 g Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 665 kcal
Kilojoule 2 783kJ
9% Sacharidy 32 g
47% Tuky 35 g
5% Sodík 92 mg
55% Bílkoviny 31 g

Pečené špízy z jehněčího masa s ananasem postup přípravy receptu:

1

V míse dobře promícháme mleté maso, chilli koření, zázvor a strouhanku. Ze vzniklé hmoty vytvoříme malé kuličky.

2

Cibuli, nejlépe červenou, ananas a papriku, nejlépe

3

zelenou papriku, nakrájíme na větší kousky.

4

Na grilovací jehly střídavě napichujeme vytvořené masové kuličky, kousky cibule, ananasu a zelené papriky.

5

Špízy potřeme olejem a na rozpáleném grilu nebo na rožni důkladně propečeme do zlatohnědé barvy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept