Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 32693

Ingredience

1 ks Holub
1 stroužek Česnek
2 dl Hovězí vývar základní
1 ks Jablka
1 kávová lžička Jalovec
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 g Nové koření celé
5 g Ořechy vlašské
2 g Pepř bílý celý
20 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
1 dl Víno madeira

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 774 kcal
Kilojoule 3 238kJ
4% Sacharidy 13 g
26% Tuky 20 g
23% Sodík 465 mg
62% Bílkoviny 35 g

Pečený holoubek postup přípravy receptu:

1

Holuba očistíme, vykucháme a umyjeme. Naplníme pepřem, solí, novým kořením, jalovcem, česnekem, přidáme jablko a ořechy.

2

Celého holuba zabalíme do plátku slaniny a spojíme párátky.

3

Na pánvičku dáme máslo a na něm holuba pomalu pečeme dorůžova.

4

Nakonec zalijeme vínem.

Poznámka

Na talíři holuba zalijeme šťávou, která zůstala na pánvičce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept