Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 32696
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Citrony
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř černý celý
2 kávová lžička Sůl
2 g Bobkový list
0,5 kg Hovězí srdce
0,5 kg Játra vepřová
0,5 kg Jehněčí plíčky
2 g Nové koření mleté
2 dl Smetana 33% (šlehačka)
0,5 kg Vepřové ledvinky

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 330 kcal
Kilojoule 1 380kJ
3% Sacharidy 11 g
21% Tuky 15 g
19% Sodík 387 mg
65% Bílkoviny 36 g

Srdce na smetaně postup přípravy receptu:

1

Srdce, játra, plíčky, a ledvinky uvaříme spolu s cibuli, bobkovým listem, novým kořením, pepřem a posypeme sladkou paprikou. Uvařené maso scedíme a dáme vychladnout.

2

Vývar, který zůstal z masa, zahustíme moukou, chvíli vaříme.

3

Vychladlé srdce, játra, plíčky, a ledvinky nakrájíme ne silnější nudle a dáme je zpět do vývaru, který osolíme a zalijeme smetanou.

4

Na talíři pokrm pokapeme citrónovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept