Jednoduchý recept

Telecí hrudí smažené (minutka)

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 327
Kategorie: Maso

Ingredience

100 ml Mléko polotučné
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej rostlinný
200 g Strouhanka
30 g Sůl
1000 g Telecí hruď
80 g Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 363 kcal
Kilojoule 1 517kJ
5% Sacharidy 18 g
29% Tuky 22 g
69% Sodík 1 g
38% Bílkoviny 21 g

Telecí hrudí smažené (minutka) postup přípravy receptu:

1

Telecí hrudí očistíme, opláchneme, vložíme do slané vařící vody a 8-15 minut povaříme.

2

Povařené hrudí vyjmeme, vychladíme ve studené vodě, zbavíme žeberních kostí a nakrájíme na porce.

3

Porce masa osolíme, obalíme v prosáté mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance. V horkém oleji je po obou stranách usmažíme dozlatova.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept