Recept

Toleranc - tvarohová pomazánka z Podkrkonoší

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 32711
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr moučkový
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 špetka Paprika mletá pálivá
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 polévková lžíce Pažitka
2 špetka Pepř bílý
0,5 polévková lžíce Řeřicha
1 dl Smetana 33% (šlehačka)
0,5 kávová lžička Sůl mořská
300 g Tvaroh měkký

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 237 kcal
Kilojoule 991kJ
2% Sacharidy 8 g
23% Tuky 17 g
12% Sodík 247 mg
24% Bílkoviny 14 g

Toleranc - tvarohová pomazánka z Podkrkonoší postup přípravy receptu:

1

Řeřichu a pažitku omyjeme a drobně pokrájíme. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké kostičky.

2

V míse utřeme měkký tvaroh s máslem a smetanou. Přidáme sůl, cukr, pepř, sladkou a pálivou papriku, dobře promícháme, nakonec zamícháme bylinky.

Poznámka

Tvarohovou pomazánku mažeme na tmavý chléb nebo ji podáváme k bramborům, vařeným na loupačku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept