Jednoduchý recept

Těstoviny s pórkovou nádivkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 32721
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

400 g Cannelloni
5 g Cukr moučkový
1 špetka Muškátový oříšek
50 ml Olej olivový
6 g Oregano sušené
4 g Pepř černý mletý
300 g Pórek
25 g Protlak rajčatový
480 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
8 g Sůl
200 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
15 g Tuk
150 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 855 kcal
Kilojoule 3 577kJ
27% Sacharidy 96 g
56% Tuky 42 g
50% Sodík 998 mg
52% Bílkoviny 29 g

Těstoviny s pórkovou nádivkou postup přípravy receptu:

1

V pánvi rozpálíme olej, přidáme rajčatový protlak, loupaná rajčata z konzervy, ochutíme solí, pepřem, cukrem, oreganem a zvolna dusíme asi 10 minut.

2

Pórek omyjeme, nakrájíme nadrobno, spaříme horkou vodou, ihned zchladíme studenou vodou a necháme okapat. Osolíme, opepříme a přidáme špetku muškátu.

3

Pekáček vymažeme tukem, nalijeme do něj rajčatovou omáčku, pórkem naplníme cannelloni a vložíme do omáčky. Ovčí sýr rozdrolíme do smetany, promícháme a cannelloni přelijeme. Zapékáme ve středně vyhřáté troubě 30 až 35 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept