Recept

Marinované jehněčí kotlety s rozmarýnem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 24 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 14 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 32729

Ingredience

100 ml Balsamico ocet
600 g Jehněčí kotlety
5 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl
5 polévková lžíce Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 414 kcal
Kilojoule 1 732kJ
1% Sacharidy 5 g
40% Tuky 30 g
14% Sodík 289 mg
49% Bílkoviny 28 g

Marinované jehněčí kotlety s rozmarýnem postup přípravy receptu:

1

Omyté jehněčí kotlety osušíme, na okrajích nařízneme.

2

V misce rozmícháme balsamico s červeným vínem, solí, pepřem a nasekaným rozmarýnem. Nakonec zašleháme olivový olej. Kotlety naložíme do připravené marinády asi na 2 hodiny.

3

Maso vyjmeme z marinády, otřeme papírovou utěrkou a opékáme na rozpáleném grilu 5-7 minut po každé straně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept