Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 32731

Ingredience

2 ks Cibule
2 ks Feferony
4 polévková lžíce Kečup ostrý
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Paprika žlutá
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 kávová lžička Sůl
0,1 dl Víno bílé
4 stroužek Česnek
4 polévková lžíce Hořčice klasická
4 dl Olej olivový jedlý
150 g Olivy bez pecky
8 ks Vejce slepičí
1 kg Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

85% Kalorie 1,673 kcal
Kilojoule 6 999kJ
4% Sacharidy 15 g
207% Tuky 155 g
35% Sodík 692 mg
115% Bílkoviny 65 g

Pikantní tajemství postup přípravy receptu:

1

Umyté maso naklepeme a nakrájíme na tenké nudličky. Na rozehřátých 2 dl oleje zlehka opékáme. Před dopečením přidáme na tenké proužky nakrájené papriky, na kolečka nakrájenou cibuli, nastrouhaný česnek, na tenké pásky nakrájené feferonky, směs poprášíme sladkou paprikou, všechno doměkka dopečeme.

2

V misce rozmícháme hořčici, kečup, sůl, bílé víno, přidáme vypeckované olivy, nalijeme na opečené maso.

3

Na pánvičce zahřejeme 2 dl oleje a upečeme omelety. Do jedné omelety dáme 2 celá vajíčka.

4

Na talíř dáma omeletu, nalijeme masovou směs a přikryjeme další omeletou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept