Recept

Salát s hovězím masem a kapary

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 32781
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

800 g Hovězí plec pečená
50 g Kapary
300 g Rajčata
300 g Řeřicha
6 ks Vejce slepičí
Na zálivku
40 ml Ocet vinný
150 ml Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 633 kcal
Kilojoule 2 648kJ
2% Sacharidy 8 g
59% Tuky 45 g
21% Sodík 428 mg
94% Bílkoviny 53 g

Salát s hovězím masem a kapary postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo 8 minut, ihned zchladíme ve vodě a oloupeme, nakrájíme na osminky.

2

Zálivku připravíme z vinného octa, oleje, pepře a soli, důkladně protřepeme.

3

Slabé plátky hovězího masa naskládáme na střed tácu, dokola po okraji rozložíme snítky řeřichy, na ně naklademe osminky vajec a plátky rajčat. Celé polijeme připravenou zálivkou a posypeme kapary.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept