Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 32790
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

100 g Cibulka jarní
2 ks Hrušky
200 g Kuřecí prsa
2 polévková lžíce Mandle
5 g Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Smetana zakysaná 14%
5 g Sůl
100 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
350 g Těstoviny Fusilli
3 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 381 kcal
Kilojoule 1 594kJ
15% Sacharidy 52 g
13% Tuky 10 g
19% Sodík 371 mg
35% Bílkoviny 20 g

Neapolský salát postup přípravy receptu:

1

Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je, propláchneme studenou vodou, necháme okapat a vychladnout.

2

Kuřecí prsa vložíme na 8 minut do vařící vody, během vaření je několikrát obrátíme. Hotové kuřecí řízky necháme vychladnout, potom je nakrájíme na malé kousky a přidáme k těstovinám.

3

Hrušky rozpůlíme a vykrájíme z nich jádřince. Potom je nakrájíme na kousky zhruba stejně velké jako kuřecí prsa, a spolu s nakrájenými cibulkami a opraženými mandlemi přidáme do mísy s těstovinami.

4

Plísňový sýr a zakysanou smetanu rozmixujeme s ledovou vodou, solí a pepřem na hladkou kaši. Nalijeme ji na salát a opatrně promícháme. Zdobíme šikmými plátky jarní cibulky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept