Recept

Kuřecí salát s křupavou bagetkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 32791
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

4 ks Bageta
1 ks Celer - nať
2 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Dresink Vinaigrette
1 polévková lžíce Hořčice francouzská
2 ks Jablka
1 ks Kuře
150 ml Majonéza
1 kávová lžička Pepř černý mletý
15 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

95% Kalorie 1,865 kcal
Kilojoule 7 802kJ
45% Sacharidy 162 g
111% Tuky 83 g
127% Sodík 3 g
201% Bílkoviny 113 g

Kuřecí salát s křupavou bagetkou postup přípravy receptu:

1

Kuře opláchneme, zbavíme kůže a vykostíme, maso nakrájíme na tenké plátky nebo středně velké kostky. Takto připravené maso uvaříme v osolené vodě. Jablka oloupeme, pokrájíme na kostky, natvrdo uvařená vejce oloupeme a pokrájíme na kostičky. Celerovou, petrželovou nať a jarní cibulku nasekáme na jemno a vše smícháme s jablky a vajíčky. Dochutíme mletým pepřem a solí. V míse smícháme majonézu, dresink a francouzskou hořčici, přidáme kuřecí maso, jablka, vajíčka a nasekanou zeleninu. Dobře promícháme v konzistentní směs.

2

Bagety podélně rozřízneme a obě poloviny pomažeme majonézou. Na spodní díl navrstvíme salát a přiklopíme horním dílem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept