Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 32805

Ingredience

1000 g Brambory vařené ve slupce
50 ml Ocet vinný
150 ml Olej olivový
1 hrst Olivy černé
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
12 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 561 kcal
Kilojoule 2 348kJ
14% Sacharidy 49 g
52% Tuky 39 g
41% Sodík 817 mg
15% Bílkoviny 8 g

Řecké Ailloli postup přípravy receptu:

1

Brambory uvařené ve slupce oloupeme a postupně rozmačkáme v misce spolu s utřeným česnekem.

2

Do vzniklé kaše pomalu přimícháme olej, ocet a sůl. Při podávání ozdobíme olivami a nasekanou petrželkou.

Poznámka

Ailloli podáváme ke smažené tresce nebo k vařeným rybám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept