Jednoduchý recept

Parmice s bazalkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 32807
Kategorie: Maso

Ingredience

1 hrst Bazalka
2 stroužek Česnek
1 kávová lžička Ocet vinný
100 ml Olej olivový
50 ml Olej rostlinný
1 kg Parmice
4 ks Rajčata
1 polévková lžíce Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 555 kcal
Kilojoule 2 320kJ
1% Sacharidy 4 g
49% Tuky 37 g
18% Sodík 361 mg
88% Bílkoviny 49 g

Parmice s bazalkou postup přípravy receptu:

1

Omytá rajčata nahrubo nasekáme a smícháme s oloupaným, nasekaným česnekem, olivovým olejem, vinným octem a nasekanou bazalkou. Směs vložíme do oválné mísy a necháme 3-4 hodiny v chladu.

2

Očištěné a omyté parmice osolíme, opepříme a potřeme olejem. Smažíme je na pánvi z každé strany asi 3 minuty.

3

Parmice položíme na vrstvu rajčat a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept