Jednoduchý recept

Pita chléb s kuřecím masem a mangovým čatní

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 32830

Ingredience

4 plátek Chléb Pita
1 ks Cibule
40 g Cukr krupice
5 g Kmín římský
4 ks Mango
10 g Máta
20 ml Ocet kvasný lihový
2 ks Okurky nakládané
100 g Sýr Ricotta
100 g Výhonky Alfalfa - vojtěškové klíčky
500 g Kuřecí prsa
2 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 399 kcal
Kilojoule 1 670kJ
15% Sacharidy 53 g
10% Tuky 8 g
132% Sodík 3 g
58% Bílkoviny 33 g

Pita chléb s kuřecím masem a mangovým čatní postup přípravy receptu:

1

Kuřecí maso opláchneme, uvaříme ve slané vodě a po vychladnutí nakrájíme na drobné kousky. Do mísy vložíme ricottu, na kostičky nakrájenou okurku, nasekanou mátu, římský kmín a dobře promícháme.

2

Z oloupaného, na kostky nakrájeného manga, cibule, cukru, octa a soli připravíme sladké čatní. Vše smícháme a necháme na na mírném ohni zhoustnout. Čatní a směs z ricotty, okurky, máty a kmínu smícháme s kuřecím masem.

3

Pita chléb rozřízneme, naplníme cibulí pokrájenou na kolečka, přidáme výhonky vojtěšky a naplníme je směsí čatní a kuřecího masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept