Recept

Uzený pstruh s fusillami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 32832
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
15 g Kopr čerstvý
3 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
200 g Pstruh
3 polévková lžíce Smetana zakysaná 14%
5 g Sůl
350 g Těstoviny Fusilli
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 369 kcal
Kilojoule 1 542kJ
15% Sacharidy 54 g
9% Tuky 7 g
23% Sodík 451 mg
35% Bílkoviny 20 g

Uzený pstruh s fusillami postup přípravy receptu:

1

Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je, propláchneme studenou vodou, necháme okapat a vychladnout.

2

Uvaříme natvrdo vejce (10 minut), necháme vychladnout, oloupeme, nakrájíme nadrobno.

3

Těstoviny upravíme do misek, posypeme proužky uzeného pstruha a čerstvým koprem.

4

V jiné misce ušleháme zálivku ze zakysané smetany, citronové šťávy, soli a pepře. Těstoviny pokapeme zálivkou, posypeme vejci a pažitkou a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept