Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 32834
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

4 stroužek Česnek
150 g Eidam jemné plátky 45%
3 polévková lžíce Kečup
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
250 g Olivy bez pecky
2 kávová lžička Oregano sušené
1 kávová lžička Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Strouhanka
3 kávová lžička Sůl
300 g Sýr Eidam cihla 40%
2 ks Vejce slepičí
1 kg Vepřové maso mleté
1 dl Olej olivový extra panenský
2 dl Olej slunečnicový
1 ks Paprika zelená

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 914 kcal
Kilojoule 3 824kJ
3% Sacharidy 10 g
110% Tuky 83 g
21% Sodík 426 mg
71% Bílkoviny 40 g

Sváteční karbanátky postup přípravy receptu:

1

Maso dáme do misky, přidáme vajíčka, nastrouhaný česnek, olej, kečup, na kolečka nakrájené olivy, mouku, strouhanku, osolíme, opepříme, směs pořádně promícháme.

2

Z hmoty vytvoříme placky velké jako dlaň, do středu placky dáme na kostky nakrájený sýr, který zabalíme tak, aby po dobu pečení zůstal v mase.

3

Když máme maso pečené, naskládáme na plech, polijeme olejem, zalijeme vodou a za častého podlévání pečeme v troubě přibližně 30 minut.

4

Asi 5 minut před dopečením na každý karbanátek dáme plátek eidamu, na kolečka nakrájenou papriku a posypeme oreganem.

Poznámka

Podáváme se šťouchanými bramborami a pikantním salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept