Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (18%)
ID receptu: 32932
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

50 g Bazalka
3 stroužek Česnek
60 ml Lněné semínko
120 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
115 g Sýr Parmezán
25 g Sýr Ricotta
400 g Těstoviny Tagliatelle

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 819 kcal
Kilojoule 3 425kJ
22% Sacharidy 80 g
21% Tuky 16 g
31% Sodík 630 mg
48% Bílkoviny 27 g

Tagliatelle s pestem postup přípravy receptu:

1

Lístky bazalky, česnek a lněná semínka vložíme do kuchyňského robotu. Přilijeme 60 ml olivového oleje a mixujeme, až jsou přísady nadrobno rozsekané. Robota zastavíme a seškrábeme směs ze stran nádoby.

2

Znovu robota zapneme a pomalu, tenkým pramínkem přiléváme zbývající olivový olej. Během mixování budeme muset robota ještě jednou zastavit a znovu seškrábat směs ze stran nádoby, aby se vše rovnoměrně promíchalo.

3

Směs přendáme do mísy a pomocí vařečky vmícháme oba nastrouhané sýry. Ochutnáme a podle potřeby osolíme a opepříme.

4

Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu. Když jsou uvařené, přesypeme je do mísy s pestem. Promícháme a ihned podáváme ozdobené bazalkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept