Recept

Fettuccine s máslem a parmezánem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (18%)
ID receptu: 32937
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
115 g Sýr Parmezán
400 g Těstoviny Fettuccine
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 579 kcal
Kilojoule 2 421kJ
19% Sacharidy 67 g
30% Tuky 22 g
27% Sodík 539 mg
48% Bílkoviny 27 g

Fettuccine s máslem a parmezánem postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme dle návodu v hrnci s vroucí osolenou vodou. Slijeme a necháme dostatečně okapat, poté nasypeme do mísy.

2

Postupně přidáváme máslo nakrájené na menší kousky a nastrouhaný parmezán a pokaždé promícháme, aby se vše rovnoměrně spojilo. Osolíme, opepříme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept