Recept

Mořský ďas na cibuli a víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 32993
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
800 g Mořský ďas
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
100 ml Víno bílé
Na potření
1 polévková lžíce Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 335 kcal
Kilojoule 1 400kJ
3% Sacharidy 10 g
22% Tuky 16 g
8% Sodík 156 mg
57% Bílkoviny 32 g

Mořský ďas na cibuli a víně postup přípravy receptu:

1

Osolené porce ryby zaprášíme paprikou, obalíme v mouce a protáhneme rozšlehaným vejcem. Porce smažíme v rozpáleném oleji s máslem.

2

Poté dáme dvě lžíce vysmaženého tuku do ohnivzdorného pekáče, do něhož jsme vyskládali polovinu cibule nakrájené na kolečka. Na cibuli položíme porce ryby, překryjeme je druhou polovinou cibule, podlijeme vínem a pečeme v troubě. V průběhu pečení porce ryby zakapeme rozpuštěným máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept