Recept

Dušený tuňák s křenem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 32996
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Křen
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
400 g Nudle špenátové
2 polévková lžíce Olej olivový
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Sůl
4 plátek Tuňák obecný
120 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 623 kcal
Kilojoule 2 605kJ
21% Sacharidy 77 g
23% Tuky 17 g
11% Sodík 212 mg
69% Bílkoviny 39 g

Dušený tuňák s křenem postup přípravy receptu:

1

Osoleného tuňáka zaprášíme paprikou a smažíme na rozpáleném oleji. Osmaženého tuňáka přeložíme na talíř a držíme na teple. Do pánve, kde se tuňák smažil, osmažíme drobně pokrájenou cibuli, na ni vložíme zpět tuňáka, podlijeme a chvíli dusíme.

2

V mezičase uvaříme podle návodu na obalu zelené nudle. Uvařené scedíme, necháme řádně okapat a v míse smícháme s máslem a jemně nastrouhaným křenem.

3

Tuňáka vyjmeme ze šťávy a servírujeme na porci zelených nudlí. Šťávu z tuňáka podáváme v omáčníku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept