Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 33000
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
2 polévková lžíce Olej rostlinný
3 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
160 ml Víno bílé
100 g Žampiony čerstvé
4 plátek Žralok

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 88 kcal
Kilojoule 367kJ
2% Sacharidy 6 g
5% Tuky 3 g
5% Sodík 101 mg
3% Bílkoviny 2 g

Žralok na víně postup přípravy receptu:

1

Vykostěné porce žraloka bez kůže osolíme, opepříme, obalíme v mouce a smažíme v rozpáleném oleji. Porce na pánvi obrátíme, přisypeme očištěné žampiony, nakrájené na plátky.

2

Když je ryba upečená, zalijeme ji vínem a asi pět minut dusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept