Smažená treska na česneku - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 60 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Smažená treska na česneku
Celkový čas: | 60 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 40 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | brazda |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (87%) |
ID receptu: | 33002 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
4 stroužek | Česnek |
2 polévková lžíce | Mouka pšeničná hladká |
4 polévková lžíce | Olej rostlinný |
0,5 kávová lžička | Sůl |
800 g | Treska aljašská |
Nutriční hodnoty jedné porce
13% Kalorie 247 kcal
Kilojoule 1 034kJ
2% Sacharidy 6 g
10% Tuky 8 g
12% Sodík 240 mg
65% Bílkoviny 37 g
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 74,0mg |
Draslík | 826,1mg |
Vláknina | 210,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,9mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 7,4mg |
Vitamín E | 1,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Olej rostlinný, Sůl, Treska aljašská mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hladká mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Smažená treska na česneku postup přípravy receptu:
1 | Tresku rozdělíme na porce, potřeme česnekem utřeným se solí, necháme půl hodiny marinovat. Poté rybu obalíme v mouce a smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji. |