Jednoduchý recept

Smažená treska na česneku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 33002
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
4 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl
800 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 247 kcal
Kilojoule 1 034kJ
2% Sacharidy 6 g
10% Tuky 8 g
12% Sodík 240 mg
65% Bílkoviny 37 g

Smažená treska na česneku postup přípravy receptu:

1

Tresku rozdělíme na porce, potřeme česnekem utřeným se solí, necháme půl hodiny marinovat. Poté rybu obalíme v mouce a smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept