Mořská štika s kysanou smetanou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Mořská štika s kysanou smetanou
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | kuba |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 33004 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
2 polévková lžíce | Máslo čerstvé |
4 plátek | Mořská štika - filety |
2 špetka | Paprika mletá pálivá |
0,5 kávová lžička | Paprika mletá sladká |
0,5 kávová lžička | Sůl |
4 polévková lžíce | Zakysaná smetana |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 312,6mg |
---|---|
Cholesterol | 15,8mg |
Draslík | 17,1mg |
Vláknina | 93,5mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,3mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 11,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Mořská štika - filety, Paprika mletá sladká, Sůl, Zakysaná smetana mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Paprika mletá pálivá mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Mořská štika s kysanou smetanou postup přípravy receptu:
1 | Porce ryby osolíme, posypeme oběma paprikami, vložíme na polovinu rozpuštěného másla do ohnivzdorné mísy. Poté každou porci polijeme smetanou, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme. |
2 | Zhruba po čtvrt hodině přelijeme rybu zbylým máslem a dopečeme. |