Jednoduchý recept

Filé z tresky s jarní zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 33 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33007
Kategorie: Maso

Ingredience

50 ml Citronová šťáva
800 g Filé z aljašské tresky
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl
250 g Zeleninová směs jarní - mražená
Na dušení zeleniny
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
250 ml Smetana 16% (pochoutková)

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 432 kcal
Kilojoule 1 805kJ
3% Sacharidy 10 g
36% Tuky 27 g
5% Sodík 97 mg
70% Bílkoviny 40 g

Filé z tresky s jarní zeleninou postup přípravy receptu:

1

Rybu zakapeme citronovou šťávou, osolíme, z obou stran opečeme na rozpáleném oleji s máslem.

2

V mezičase v rendlíku na másle udusíme mraženou zeleninu, kterou zalijeme smetanou.

3

Usmaženou tresku vložíme do omáčky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept