Recept

Filé z tresky s kořeněnou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 28 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 33009

Ingredience

800 g Filé z aljašské tresky
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Sůl
Na omáčku
1 ks Cibule
3 polévková lžíce Kečup
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 ks Okurky nakládané
3 polévková lžíce Olivy černé
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,3 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 281 kcal
Kilojoule 1 178kJ
3% Sacharidy 12 g
13% Tuky 10 g
111% Sodík 2 g
66% Bílkoviny 37 g

Filé z tresky s kořeněnou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Filé z tresky necháme téměř rozmrazit, potřeme hořčicí, osolíme a obalíme v mouce. Smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách a poté odložíme na teplo.

2

Omáčku připravíme v hlubším rendlíku. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, vmícháme sladkou papriku, kečup a chvíli dusíme. Poté vmícháme na kostičky nakrájené okurky, na čtvrtky nakrájené olivy, sojovou omáčku a sůl.

3

Do hotové omáčky vložíme filé, necháme prohřát a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept