Jednoduchý recept

Filé z tresky na olivách a zelenině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 38 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 33010
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Celer bulvový
600 g Filé z aljašské tresky
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
100 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej rostlinný
15 ks Olivy zelené
50 g Petržel kořen
0,3 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 435 kcal
Kilojoule 1 821kJ
4% Sacharidy 13 g
21% Tuky 16 g
17% Sodík 349 mg
106% Bílkoviny 60 g

Filé z tresky na olivách a zelenině postup přípravy receptu:

1

Na másle osmažíme kořenovou zeleninu hrubě nastrouhanou. Poté ji podlijeme vodou a dusíme. Přidáme pokrájené olivy a necháme prohřát.

2

V mezičase mražené filé osolíme, potřeme hořčicí, obalíme mouce, rozšlehaném vejci a smažíme na rozpáleném oleji.

3

Filé servírujeme na dušené zelenině.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept