Recept

Filé z mořské štiky s kysanou smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 33012

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Kečup
800 g Mořská štika - filety
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Pažitka
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Pórek
100 g Sýr Ementál (Primátor)
0,5 kávová lžička Sůl
250 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 496 kcal
Kilojoule 2 076kJ
5% Sacharidy 19 g
33% Tuky 25 g
12% Sodík 244 mg
87% Bílkoviny 49 g

Filé z mořské štiky s kysanou smetanou postup přípravy receptu:

1

Filé necháme mírně rozmrazit, osolíme a vložíme do mísy s marinádou. Marinádu připravíme z 1 lžíce oleje, drobně posekané cibule, pažitky, petrželové nati a pórku.

2

Po 1 hodině marinování rybu vložíme do pekáče vymazaného 1 lžící oleje, přelijeme marinádou, smetanou s kečupem a pečeme v předehřáté troubě. Po 15 minutách rybu zasypeme nastrouhaným sýrem a dopečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept