Recept

Filé z tresky v taveném sýru

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 33016
Kategorie: Maso

Ingredience

800 g Filé z aljašské tresky
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
120 ml Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
5 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Sýr smetanový tavený 45%
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 412 kcal
Kilojoule 1 724kJ
3% Sacharidy 11 g
26% Tuky 19 g
11% Sodík 217 mg
86% Bílkoviny 48 g

Filé z tresky v taveném sýru postup přípravy receptu:

1

Mírně rozmrzlou rybu naporcujeme, osolíme, opepříme a potřeme rozšlehaným taveným sýrem a obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.

2

Smažíme v rozpáleném oleji zprudka, po chvíli teplotu mírně snížíme a dosmažíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept