Recept

Žampiony plněné koktejlem z mořských plodů

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 33032

Ingredience

100 g Mořské plody mix
250 ml Voda pitná
Na jíšku
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
120 ml Smetana 16% (pochoutková)
0,3 kávová lžička Sůl
Na plnění
100 g Sýr Eidam cihla 45%
8 ks Žampiony čerstvé
Do pekáče
2 polévková lžíce Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 388 kcal
Kilojoule 1 623kJ
6% Sacharidy 20 g
35% Tuky 26 g
17% Sodík 333 mg
47% Bílkoviny 26 g

Žampiony plněné koktejlem z mořských plodů postup přípravy receptu:

1

Mořský koktejl necháme rozmrazit, chobotnici vyjmeme a vaříme alespoň 10 minut zvlášť. Poté přidáme zbylou část směsi a povaříme asi 5 minut.

2

V mezičase připravíme v hlubším rendlíku z másla a mouky světlou jíšku, osolíme, opepříme, zašleháme smetanu a zhruba 10 minut provaříme. Poté vmícháme scezené uvařené mořské plody.

3

Očištěné žampionové klobouky naplníme připravenou směsí, posypeme strouhaným sýrem a vložíme do pekáče na rozpuštěné máslo. Zapečeme v předehřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept