Recept

Římský salát s opečenou mrkví a rajčátky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 33043

Ingredience

2 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
12 ks Rajčata
100 g Rukola
100 g Salát římský
80 g Sýr Ementál (Primátor)
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 195 kcal
Kilojoule 818kJ
5% Sacharidy 18 g
243% Tuky 182 g
4% Sodík 79 mg
17% Bílkoviny 10 g

Římský salát s opečenou mrkví a rajčátky postup přípravy receptu:

1

Římský salát a rukolu opláchneme a natrháme na větší kousky. Cherry rajčátaka omyjeme a přepůlíme. Mrkev omyjeme, očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Česnek oloupeme a nakrájíme na kolečka. Římský salát s rukolou vložíme do velké salátové mísy.

2

Na pánvi rozpálíme olej a česnek, mrkev a rajčátka na něm zprudka opečeme. Osolíme a přimícháme do salátu.

3

Takto připravený salát zdobíme nastrouhaným ementálem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept