Recept

Rakouský bramborový salát

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33051
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

1 kg Brambory
1 ks Cibule červená
2 polévková lžíce Hořčice Dijonská
200 ml Hovězí vývar základní
4 polévková lžíce Ocet jablečný
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 225 kcal
Kilojoule 943kJ
10% Sacharidy 36 g
8% Tuky 6 g
11% Sodík 216 mg
16% Bílkoviny 9 g

Rakouský bramborový salát postup přípravy receptu:

1

Brambory očistíme, omyjeme a vaříme v osolené vroucí vodě doměkka. Poté slijeme, necháme trochu zchladnout, slupku oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Cibuli očistíme, najemno nasekáme a vložíme do misky k bramborám.

2

Hovězí vývar ohřejeme a přimícháme do něj hořčici, ocet a olej. Takto připravenou zálivkou přelijeme brambory s cibulí a vše důkladně promícháme. Podle chutí osolíme, opepříme a přidáme najemno nasekanou petrželku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept