Recept

Rýžový salát s čabajkou a parmezánem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 33062

Ingredience

60 g Hrášek
20 g Kapary
1 ks Klobása - Čabajka
60 g Kukuřice
2 polévková lžíce Olej olivový
4 g Olivy černé
1 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
200 g Rýže basmati
60 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 471 kcal
Kilojoule 1 969kJ
14% Sacharidy 51 g
29% Tuky 22 g
16% Sodík 319 mg
34% Bílkoviny 19 g

Rýžový salát s čabajkou a parmezánem postup přípravy receptu:

1

Rýži basmati uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu.

2

Hrášek a kukuřici krátce povaříme v osolené vroucí vodě, scedíme. Parmezán nahrubo nastrouháme, papriku nakrájíme na nudličky, čabajku nakrájíme na tenká kolečka, kapary a olivy pokrájíme na menší kousky.

3

Vše promícháme s uvařenou rýží, osolíme, opepříme a přidáme najemno nasekanou petrželku. Poté salát ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept