Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 33068
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

100 g Celer - nať
1 ks Feferony
1 polévková lžíce Hořčice
100 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
1 polévková lžíce Kečup
100 g Kedlubna
5 ks Okurka salátová
5 polévková lžíce Olej olivový
250 g Omáčka tatarská
600 g Salám uherský
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

69% Kalorie 1,364 kcal
Kilojoule 5 706kJ
4% Sacharidy 14 g
54% Tuky 41 g
9% Sodík 172 mg
29% Bílkoviny 16 g

Pikantní pomazánka postup přípravy receptu:

1

Do hrnce dáme olej, worcester, kečup, hořčici, chvíli povaříme a dáme vychladnout. Okurky, kedlubnu a salám nastrouháme na struhadle. Hrášek, feferonku a celer nasekáme nožem a všechno přimícháme do vychladlé směsi. Přidáme tatarskou omáčku, a dobře promícháme. Můžeme také rozmixovat.

2

Dáme do sklenic, zavíčkujeme a necháme v lednici vychladnout.

Poznámka

Podáváme s topinkou, anebo opečenou vekou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept